• Contacteer ons! 089 44 01 76

Met terrasoverkapping geniet u twee maal zo veel van uw terras

Wilt u optimaal van uw terras genieten, het hele jaar door? Dan is terrasoverkapping in Maaseik, Bree en Kinrooi de ideale oplossing. Terrasoverkapping beschermt u tegen de zon en is tegelijk het perfecte afdak bij regenweer. Twee vliegen in één klap dus.

Terrasoverkapping in hout

Kiest u voor een houten afdak, dan wordt dit ter plaatse gemaakt en geïnstalleerd. U hebt een grote keuze in afwerking. Zo kunt u o.a. zelf de afmetingen, de afwerking van de rand en het plafond kiezen en hebt u de keuze uit een terrasoverkapping met of zonder lichtkoepel. De duur van de plaatsing hangt af van de afwerking en grootte.

Terrasoverkapping in aluminium

Kiest u voor een aluminium afdak, dan wordt dit kant en klaar vervaardigd, volledig naar wens van de klant. Ook hier hebt u heel wat keuze in afwerking, kleur, met of zonder verlichting,... De plaatsing van een aluminium terrasoverkapping duurt ongeveer een dag.

Geïnteresseerd? Vraag een gratis offerte

Neem contact op met Klus Service uit Maaseik, Bree en Kinrooi en wij stellen graag een gratis offerte op maat op volgens uw individuele wensen. Indien u dit wenst, geven wij ook professioneel advies en helpen u bij het maken van een keuze.

Onze diensten

Renovatie

Carports

Rolluiken en zonnewering

Overkappingen

Top