• Contacteer ons! 089 44 01 76

Ruime keuze zonnewering en rolluiken

Iedereen kent al lang de vele voordelen van zonnewering en rolluiken. Zonnewering beschermt u en uw meubels tegen de zon en verschaffen de nodige koelte. Rolluiken zijn nog altijd de meest efficiënte manier om een kamer te verduisteren en privacy te garanderen.

Pas uw rolluiken aan uw wensen aan

Wat rolluiken in Maaseik, Bree en Kinrooi betreft, bestaan er oneindelijke mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit de traditionele handmatige rolluiken waarbij u ze zelf op en neer laat. Verkiest u wat meer gemak? Dan kunt u gaan voor de elektrische rolluiken, al dan niet met tijdsklok.

Zonnewering voor elk moment van het jaar

Ook wat zonnewering betreft, hebt u heel wat keuze. Ook hier kunt u opteren voor een manuele of elektrische versie. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om screens te plaatsen voor uw ramen. Hierbij hebt u de keuze uit voorzet of inbouw, afhankelijk van het type ramen.

Vraag naar ons advies over zonnwering en rolluiken

Krijgt u graag meer informatie over de mogelijkheden in Maaseik, Bree en Kinrooi? Neem dan contact op met Klus Service. Wij plaatsen, vervangen en repareren rolluiken en zonnewering. We geven graag advies op maat en staan garant voor een professionele uitvoering van de werken.

Onze diensten

Renovatie

Carports

Rolluiken en zonnewering

Overkappingen

Top