• Contacteer ons! 089 44 01 76

Carport, beste bescherming tegen weersinvloeden

Hebt u geen zin of plaats om een bakstenen garage te bouwen, maar wilt u uw wagen toch zo goed mogelijk beschermen tegen de weerselementen? Dan is een carport zonder twijfel de beste oplossing! Klus Service vervaardigt en plaatst carports op maat.

Houten of aluminium carport

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve carport in Maaseik, Bree en Kinrooi, komt u automatisch bij Klus Service terecht. Bij ons hebt u de keuze uit een carport in hout of een carport in aluminium. Onze houten carports worden ter plaatse gemaakt en gemonteerd, de aluminium versie wordt op voorhand gemaakt, geleverd en geplaatst.

Kies uw kleur en afmetingen

U hebt de keuze uit verschillende kleuren, zodat uw carport volledig bij de stijl van uw woning past. Bovendien zijn alle carports op maat. U kunt zelf volledig de afmetingen kiezen, zodat u ook op kleinere ruimtes toch kunt genieten van bescherming voor uw wagen.

Geïnteresseerd in een carport op maat? Neem vandaag nog contact op

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Neem contact op voor een afspraak in de regio Maaseik, Bree en Kinrooi en wij komen met plezier langs voor een offerte op maat.

Onze diensten

Renovatie

Carports

Rolluiken en zonnewering

Overkappingen

Top